Ole mukana vaikuttamassa Itämeren tulevaisuuteen!

Itämeriprojekti vastaanotti tänä vuonna yhteensä 128 rahoitushakemusta projekteilta, joiden tavoitteena on parantaa Itämeren tilaa. Muoviroskan vähentämiseen liittyvät hankkeet olivat vahvasti edustettuina myös tänä vuonna, mutta muovin rinnalle on noussut myös muita tärkeitä teemoja aina hiilidioksidipäästöjen suitsimisesta ruokahävikin vähentämiseen. Hakemusten joukosta tuomaristo on valinnut 11 parasta yleisöäänestykseen.

– Saimme tänä vuonna runsaasti hienoja hakemuksia, ja oli ilahduttavaa nähdä, kuinka paljon erilaisia ideoita Itämeren tilan parantamiseksi hankkeissa esiteltiin, toteaa Anne-Maria Salonius, Ålandsbankenin Suomen liiketoiminta-alueen johtaja ja Itämeriprojektin tuomariston puheenjohtaja.

Mikä on sinun suosikkisi?

Äänestämällä omaa suosikkiasi voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, mille hankkeelle myönnetään rahoitusta ja lisäksi voit voittaa 500 € Itämeritilille.

Tutustu finalisteihin ja äänestä omaa suosikkiasi 28.12.2018 mennessä osoitteessa http://www.balticseaproject.org/fi/projektit-2018