Haluamme pelastaa Itämeren! – 1 000 €

Haluamme pelastaa Itämeren! – 1 000 €

Laula laulumme – pelasta Itämeri!

1. Projektin nimi ja sen toteuttaja

Haluamme pelastaa Itämeren!

Helsingin musiikkiluokat 3-4 Åshöjdenin peruskoulussa

2. Ongelman kuvaus

Itämeren tila huolestuttaa meitä kaikkia musiikkiluokilla 3-4 ja haluammekin olla mukana kantamassa kortemme kekoon niin, että aikuiset tekisivät työtä parannuksen eteen. Haluamme kirjoittaa oman laulun ja laulaa sen eri yhteyksissä. Kun aikuiset kuulevat laulumme he ymmärtävät, että heidän tulee työskennellä, jotta me, meidän lapsemme ja lastenlapsemme voisimme yhdessä nauttia puhtaammasta merestä.

3. Mihin projekti tähtää? / Miltä ratkaisunne näyttää?

Haluaisimme työskennellä yhdessä RimLabin Petter Korkmanin kanssa. Hän voisi auttaa meitä kirjoittamaan oman sanoituksen, joka käsittelee Itämerta. Sitten kirjoittaisimme oman melodian sanoitukseemme ja kuvaisimme kun laulamme laulun. Levittäisimme videota netissä ja toivottavasti pääsisimme esittämään laulun ”Skolmusik 2017” -tapahtumassa Mustasaaressa. Toivomme, että monet oppilaat haluaisivat oppia laulamaan laulumme.

4. Miten projekti myötävaikuttaa Itämeren tilan parantamiseen?

Hyvä tapa oppia uusia asioita on laulaa tärkeän sanoman omaavia lauluja. Toivomme, että monet oppilaat ympäri ruotsinkielistä Suomea haluavat oppia laulun. Mitä useammat aikuiset kuulevat, että me lapset haluamme työskennellä puhtaamman Itämeren eteen, sitä parempi. Siten aikuiset ymmärtävät, että heidänkin tulee alkaa tehdä töitä!

Jaa somessa

Arkisto